Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα?

Δείτε σύντομα γιατί θα έπρεπε να γίνετε μέλος και εγγραφείτε σήμερα!

 • Βελτιώνουμε

  τα στελέχη που
  είναι μέλη μας
 • Εξυπηρετούμε

  τις ιδιαίτερες απαιτήσεις
  των μελών μας
 • Συνεισφέρουμε

  στην εθνική
  οικονομία
Εγγραφείτε σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

Είστε συνδεδεμένος ως

Αποσύνδεση
+MENU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Do what you feel in your heart to be right–for you’ll be criticized anyway.          

Eleanor Roosevelt

A leader is best when people barely know he exists, when his work is done, his aim fulfilled, they will say: we did it ourselves.          

Lao Tzu

Leadership and learning are indispensable to each other.          

John F. Kennedy

Lead and inspire people. Don’t try to manage and manipulate people. Inventories can be managed but people must be lead.          

Ross Perot

Leaders must be close enough to relate to others, but far enough ahead to motivate them.          

John C. Maxwell

I am endlessly fascinated that playing football is considered a training ground for leadership, but raising children isn’t.          

Dee Dee Myers

You don’t lead by hitting people over the head that’s assault, not leadership.          

Dwight Eisenhower

So much of what we call management consists in making it difficult for people to work.          

Peter Drucker

To do great things is difficult; but to command great things is more difficult.          

Friedrich Nietzsche

If one is lucky, a solitary fantasy can totally transform one million realities.          

Maya Angelou

CALENDAR TIMELINE

για το έτος
Όλα
Επιλέξτε τύπο εκδήλωσης

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Στο παλαιό Λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος  στον Πειραιά – οποίος έχει ανακαινιστεί και λειτουργεί ως σύγχρονος πολυχώρος με την επωνυμία  «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ» - υποδέχθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 τα μέλη της ΕΑΣΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χρήστος Χαρπαντίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η ΕΑΣΕ σε επιτυχημένες στον τομέα τους επιχειρήσεις, με στόχο τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για το επιχειρείν και best practices. Τα μέλη της ΕΑΣΕ καλωσόρισε ο Πρόεδρος  κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Στην  ομιλία του ο κ. Χαρπαντίδης επισήμανε ότι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ  (θυγατρική της Philip Morris International Inc, (PMI) είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Με έδρα της τον Ασπρόπυργο, η εταιρία απασχολεί περίπου 800 εργαζόμενους στις παραγωγικές και διοικητικές της εγκαταστάσεις. Πρόσφατα η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ γιόρτασε την παρουσία 85 χρόνων στην ελληνική αγορά και συνεχίζει τη δυναμική επιχειρηματική πορεία της, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Έχει δε αναπτύξει πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενώ έχει αναλάβει δράση και για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της εταιρίας, η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ επενδύει στην έρευνα και την τεχνολογία και επιδιώκει να εξελίσσεται στο πνεύμα της σύγχρονης, ψηφιακής εποχής. Μιας εποχής όπου η νέα γενιά – αυτή των Millennials – είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, διαρκώς online, νοιάζεται να δίνει πίσω στην κοινωνία και το περιβάλλον, είναι digital.
Στο πνεύμα αυτό η PMI έχει επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων λιγότερο βλαβερών από τα συμβατικά τσιγάρα.
Το IQOS είναι το νέο τεχνολογικό προϊόν που απαντά σε αυτές τις ανάγκες - μία συσκευή που θερμαίνει αντί να καίει τον καπνό (οποίος έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για τον σκοπό αυτόν) με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά οι βλαβερές συνέπειες.

«Αφήνουμε πίσω μας μέλλον» επεσήμανε ο κ. Χρ. Χαρπαντίδης υπογραμμίζοντας ότι κάθε εταιρία, όσο επιτυχημένη κι αν είναι πρέπει να έχει διαρκώς στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και να τολμά να αλλάζει, να εξελίσσεται.