Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα?

Δείτε σύντομα γιατί θα έπρεπε να γίνετε μέλος και εγγραφείτε σήμερα!

 • Βελτιώνουμε

  τα στελέχη που
  είναι μέλη μας
 • Εξυπηρετούμε

  τις ιδιαίτερες απαιτήσεις
  των μελών μας
 • Συνεισφέρουμε

  στην εθνική
  οικονομία
Εγγραφείτε σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

Είστε συνδεδεμένος ως

Αποσύνδεση
+MENU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρήμα παράκαιρον τον όλον ανατρέπει βίον           

Μένανδρος (Γνωμ. Μον.)

He who has never learned to obey cannot be a good commander.          

Aristotle

The nation will find it very hard to look up to the leaders who are keeping their ears to the ground.          

Sir Winston Churchill

To have long term success as a coach or in any position of leadership, you have to be obsessed in some way.          

Pat Riley

Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.          

Stephen Covey

Men make history and not the other way around. In periods where there is no leadership, society stands still. Progress occurs when courageous, skillful leaders seize the opportunity to change things for the better.          

Harry S. Truman

Whatever you are, be a good one.          

Abraham Lincoln

People buy into the leader before they buy into the vision.          

John Maxwell

The leader has to be practical and a realist yet must talk the language of the visionary and the idealist.          

Eric Hoffer

If you would not be forgotten, as soon as you are dead and rotten, either write things worth reading, or do things worth the writing.          

Benjamin Franklin

CALENDAR TIMELINE

για το έτος
Όλα
Επιλέξτε τύπο εκδήλωσης
 • ΜΑΡ
 • ΝΟΕ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

 

C-Suite διαδρομές 2019Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση του επιχειρηματικού κόσμου στην ενδιαφέρουσα, νέα Ημερίδα της ΕΑΣΕ «C-Suite Διαδρομές», η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 2η χρονιά με θέμα: Chief Evolution Officer Τελικός Προορισμός: το Αύριο» Αθηνών.

Περισσότεροι από 250 CEOs και C-level στελέχη έδωσαν το παρόν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε αυτή την σημαντική διοργάνωση – που στοχεύει να αποτελεί τόπο συνάντησης και διεξαγωγής γόνιμου διαλόγου, με επίκαιρη και σύγχρονη θεματολογία που αφορά άμεσα τα διευθυντικά και ανώτερα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων σήμερα. 

Η φετινή διοργάνωση εμπνεύστηκε από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους και πραγματεύτηκε τους τρόπους με τους οποίους ο επιχειρηματικός ηγέτης καλείται να διαμορφώσει την πορεία μίας εταιρίας και να καθοδηγήσει το προσωπικό της, συχνά εν μέσω αναταράξεων.

Αλλάζοντας την απόδοση της συντομογραφίας CEO (Chief Executive Officer), η Ημερίδα υπογράμμισε ότι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος είναι ουσιαστικά Chief Evolution Officer, εξελίσσοντας διαρκώς τον εαυτό του και την εταιρία μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκούς αστάθειας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο όραμα της ψηφιακής εξέλιξης της Ελλάδας με στρατηγικούς πυλώνες το 5G, τα Digital Skills, την Ψηφιοποίηση του κράτους και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό σε επιμέρους τομείς της οικονομίας. 

    

«Θέλουμε να αυξήσουμε τον προβληματισμό στα θέματα της καθημερινής ζωής ενός στελέχους που συνήθως δεν αγγίζουμε, λόγω της πληθώρας των υποχρεώσεών μας. Στις μέρες μας καλούμαστε με αυξανόμενους ρυθμούς να αλλάξουμε ως άνθρωποι, να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και επικοινωνούμε, να αλλάξουμε σε επίπεδο επαγγελματικό, προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό. Πρέπει επομένως να μάθουμε και να εξοικειωθούμε με πολλά. Σήμερα, ένα ανώτατο διοικητικό στέλεχος χρειάζεται να αναπτύξει διαφορετικές δεξιότητες για να μπορέσει όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να καταφέρει μεγάλα επιτεύγματα. Απαιτείται, δηλαδή, να αλλάξει τα λεγόμενα soft skills του. Κι έχουμε να κάνουμε αρκετά βήματα και αρκετή προσπάθεια, ώστε να αγκαλιάσουμε την αλλαγή» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η κα Μαρίκα Λάμπρου, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΑΣΕ και Επικεφαλής της Ομάδας Οργάνωσης των C-Suite Διαδρομών. 

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της ΕΑΣΕ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της XEROX επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευτυχής που βρισκόμαστε, για δεύτερη συνεχή χρονιά σε αυτή την κατάμεστη αίθουσα για τη διοργάνωση της Ημερίδας C-Suite Διαδρομές. Όλοι εδώ γνωρίζουμε ότι η θέση ενός CEO στην Ελλάδα του σήμερα είναι ‘υψηλού ρίσκου’ και απαιτεί άμεσα αντανακλαστικά. Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της Ηγεσίας, η ΕΑΣΕ φιλοδοξεί να λειτουργεί ως πυξίδα και σημείο αναφοράς για τα μέλη της, προ(σ)καλώντας σε έναν γόνιμο διάλογο για το μέλλον, αλλά και να ευνοήσει τη δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας με τους νέους.»Στο βήμα των ‘C-Suite Διαδρομών’ ανέβηκαν πολλοί, εκλεκτοί και καταξιωμένοι στον τομέα τους ομιλητές. Οι κ.κ. Άγγελος Μοχλούλης, Διευθύνων Σύμβουλος PIERALISI Hellas, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Chairman & CEO, Dimand Real Estate Development, Τόλης Βασιλακάκης, Γενικός Διευθυντής, AVIN OIL ΑΒΕΝΕΠ, Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, METRO ΑΕΒΕ, Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, IBM Ελλάδος & Κύπρου, Konstantin Zois, Γενικός Διευθυντής Digital Industries, Siemens Ελλάδας, Μιχάλης Κασιμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ, Μαρία Μπούρα, Director Government & Industry Relations and Innovation, Ericsson, Θεόδωρος Κρίντας, Founder & CEO, Koubaras Ltd, Ζήνα Μαυροειδή, Managing Director, e-fresh.gr, Βάσω Παναγιωτοπούλου, BU Director, Leadmark, Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια, Advisory, KPMG, Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος Linkage Greece & Cyprus, Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer, Intrasoft International, Παναγιώτης Ζήκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Otis Ελλάδας & Κύπρου, Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director, ReGeneration, Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος LeasePlan, Στέφανος Νίκας, ReGeneration Ambassador, Brand Manager, Coca-Cola Greece, Cyprus & Malta και Δέσποινα Πολυζωίδου, ReGeneration Ambassador, Graduate Trainee - Retail Sales Account Manager, WIND.

Τον συντονισμό της Ημερίδας είχε η Δημοσιογράφος και Senior Editor, Fortune Greece, κα Μαρία Ακριβού.

Την εκδήλωση υποστήριξαν χορηγικά οι εταιρίες:

Κύριος Χορηγός: XEROX | Χορηγοί: EDENRED | LEADMARK | LIGHTHOUSE | VOLVO | Υποστηρικτής: STRATEGY TECHNICS | Χορηγός Ταχυμεταφορών: SPEEDEX | Χορηγός Επικοινωνίας: SOHOSQUARE