Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα?

Δείτε σύντομα γιατί θα έπρεπε να γίνετε μέλος και εγγραφείτε σήμερα!

 • Βελτιώνουμε

  τα στελέχη που
  είναι μέλη μας
 • Εξυπηρετούμε

  τις ιδιαίτερες απαιτήσεις
  των μελών μας
 • Συνεισφέρουμε

  στην εθνική
  οικονομία
Εγγραφείτε σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

Είστε συνδεδεμένος ως

Αποσύνδεση
+MENU

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανάγκη μεγάλων γνωμών και διανοιών, ίσα και τα ρήματα τίκτει           

Αριστοφάνης

Ήκιστα πόλεμος επί ρητοίς χωρεί          

 Θουκυδίδης (Α’122)

The growth and development of people is the highest calling of leadership.          

Harvey Firestone

A leader is a dealer in hope.          

Napoleon Bonaparte

Leadership is unlocking people’s potential to become better.          

Bill Bradley

You manage things; you lead people.          

Rear Admiral Grace Murray Hopper

To do great things is difficult; but to command great things is more difficult.          

Friedrich Nietzsche

True leadership lies in guiding others to success. In ensuring that everyone is performing at their best, doing the work they are pledged to do and doing it well.          

Bill Owens

You gain strength, courage and confidence by every experience in which you really stop to look fear in the face. You must do the thing you think you cannot do.          

Eleanor Roosevelt

Leadership is influence.          

John C. Maxwell

CALENDAR TIMELINE

για το έτος
Όλα
Επιλέξτε τύπο εκδήλωσης
 • ΜΑΡ
 • ΝΟΕ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

 

C-Suite διαδρομές 2019Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση του επιχειρηματικού κόσμου στην ενδιαφέρουσα, νέα Ημερίδα της ΕΑΣΕ «C-Suite Διαδρομές», η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 2η χρονιά με θέμα: Chief Evolution Officer Τελικός Προορισμός: το Αύριο» Αθηνών.

Περισσότεροι από 250 CEOs και C-level στελέχη έδωσαν το παρόν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε αυτή την σημαντική διοργάνωση – που στοχεύει να αποτελεί τόπο συνάντησης και διεξαγωγής γόνιμου διαλόγου, με επίκαιρη και σύγχρονη θεματολογία που αφορά άμεσα τα διευθυντικά και ανώτερα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων σήμερα. 

Η φετινή διοργάνωση εμπνεύστηκε από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους και πραγματεύτηκε τους τρόπους με τους οποίους ο επιχειρηματικός ηγέτης καλείται να διαμορφώσει την πορεία μίας εταιρίας και να καθοδηγήσει το προσωπικό της, συχνά εν μέσω αναταράξεων.

Αλλάζοντας την απόδοση της συντομογραφίας CEO (Chief Executive Officer), η Ημερίδα υπογράμμισε ότι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος είναι ουσιαστικά Chief Evolution Officer, εξελίσσοντας διαρκώς τον εαυτό του και την εταιρία μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκούς αστάθειας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο όραμα της ψηφιακής εξέλιξης της Ελλάδας με στρατηγικούς πυλώνες το 5G, τα Digital Skills, την Ψηφιοποίηση του κράτους και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό σε επιμέρους τομείς της οικονομίας. 

    

«Θέλουμε να αυξήσουμε τον προβληματισμό στα θέματα της καθημερινής ζωής ενός στελέχους που συνήθως δεν αγγίζουμε, λόγω της πληθώρας των υποχρεώσεών μας. Στις μέρες μας καλούμαστε με αυξανόμενους ρυθμούς να αλλάξουμε ως άνθρωποι, να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και επικοινωνούμε, να αλλάξουμε σε επίπεδο επαγγελματικό, προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό. Πρέπει επομένως να μάθουμε και να εξοικειωθούμε με πολλά. Σήμερα, ένα ανώτατο διοικητικό στέλεχος χρειάζεται να αναπτύξει διαφορετικές δεξιότητες για να μπορέσει όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να καταφέρει μεγάλα επιτεύγματα. Απαιτείται, δηλαδή, να αλλάξει τα λεγόμενα soft skills του. Κι έχουμε να κάνουμε αρκετά βήματα και αρκετή προσπάθεια, ώστε να αγκαλιάσουμε την αλλαγή» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η κα Μαρίκα Λάμπρου, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΑΣΕ και Επικεφαλής της Ομάδας Οργάνωσης των C-Suite Διαδρομών. 

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της ΕΑΣΕ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της XEROX επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευτυχής που βρισκόμαστε, για δεύτερη συνεχή χρονιά σε αυτή την κατάμεστη αίθουσα για τη διοργάνωση της Ημερίδας C-Suite Διαδρομές. Όλοι εδώ γνωρίζουμε ότι η θέση ενός CEO στην Ελλάδα του σήμερα είναι ‘υψηλού ρίσκου’ και απαιτεί άμεσα αντανακλαστικά. Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της Ηγεσίας, η ΕΑΣΕ φιλοδοξεί να λειτουργεί ως πυξίδα και σημείο αναφοράς για τα μέλη της, προ(σ)καλώντας σε έναν γόνιμο διάλογο για το μέλλον, αλλά και να ευνοήσει τη δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας με τους νέους.»Στο βήμα των ‘C-Suite Διαδρομών’ ανέβηκαν πολλοί, εκλεκτοί και καταξιωμένοι στον τομέα τους ομιλητές. Οι κ.κ. Άγγελος Μοχλούλης, Διευθύνων Σύμβουλος PIERALISI Hellas, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Chairman & CEO, Dimand Real Estate Development, Τόλης Βασιλακάκης, Γενικός Διευθυντής, AVIN OIL ΑΒΕΝΕΠ, Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, METRO ΑΕΒΕ, Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, IBM Ελλάδος & Κύπρου, Konstantin Zois, Γενικός Διευθυντής Digital Industries, Siemens Ελλάδας, Μιχάλης Κασιμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ, Μαρία Μπούρα, Director Government & Industry Relations and Innovation, Ericsson, Θεόδωρος Κρίντας, Founder & CEO, Koubaras Ltd, Ζήνα Μαυροειδή, Managing Director, e-fresh.gr, Βάσω Παναγιωτοπούλου, BU Director, Leadmark, Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια, Advisory, KPMG, Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος Linkage Greece & Cyprus, Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer, Intrasoft International, Παναγιώτης Ζήκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Otis Ελλάδας & Κύπρου, Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director, ReGeneration, Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος LeasePlan, Στέφανος Νίκας, ReGeneration Ambassador, Brand Manager, Coca-Cola Greece, Cyprus & Malta και Δέσποινα Πολυζωίδου, ReGeneration Ambassador, Graduate Trainee - Retail Sales Account Manager, WIND.

Τον συντονισμό της Ημερίδας είχε η Δημοσιογράφος και Senior Editor, Fortune Greece, κα Μαρία Ακριβού.

Την εκδήλωση υποστήριξαν χορηγικά οι εταιρίες:

Κύριος Χορηγός: XEROX | Χορηγοί: EDENRED | LEADMARK | LIGHTHOUSE | VOLVO | Υποστηρικτής: STRATEGY TECHNICS | Χορηγός Ταχυμεταφορών: SPEEDEX | Χορηγός Επικοινωνίας: SOHOSQUARE